Dela Inlägget

Mer från bloggen

En längtande kvinna.

Att som kvinna längta. Vad betyder det för dig? Åh alla dessa underbara kvinnor som dyker upp överallt i mitt liv. Kvinnor

Tridevi -1668

Allt du behöver veta om en Tantramassage.

Nu har jag arbetat med Tantriska massagebehandlingar, Yonimassage / Yonihealing och Tantrisk healing i nästan precis tre år. Tre magiska år.

Det finns otroligt mycket att säga om en Tantrisk massage. Hur den går till. Vad syftet är. Vad en kan tänkas få för effekt. Vem behandlingen passar för och vem den inte passar för. Varför jag insisterar på att ha ett samtal före en bokar in sig.

Som du säkert insett om du läst mina tidigare inlägg, min hemsida samt min Boka Direkt sida så arbetar jag med Yoga, Ayurveda och Tantra på olika sätt och i olika former. Jag ger olika sorters behandlingar, rådgivningar, privatlektioner i Yoga och coachning i Tantra. Du är också välkommen med din partner för att lära er att ge varandra Tantramassage. Jag håller också i olika workshops och cirklar kring dessa ämnen runt om i Stockholm.

Vad jag inte erbjuder är sexuella tjänster. Det råder en sån oerhörd förvirring i dagens New Age samhälle kring vad Tantra faktiskt är, men det har jag redan skrivit om i ett tidigare inlägg så det går jag inte in på här.

Vad du behöver veta är att den sexuella delen utav Tantra är enbart 5 % max 10 %, Det är en väldigt viktig del, men Tantra är så otroligt mycket mer.

Innan du kontaktar mig, så ställ dig själv frågan vad du vill få ut utav en behandling. Varför vill du komma och ta emot en Tantramassage?

Tantramassagen har fått en märkligt rykte att vara en slags sensuell massage och jag får många samtal utav er som vill komma på en ”skön stund”. Det är såklart inget fel med att vilja unna sig en skön stund, och en Tantrisk massage är oerhört skön. Men syftet med behandlingen är inte att ge dig en skön stund. Då finns det mycket bättre behandlingar att välja. Tex en Ayurvedisk Abhyangamassage med varm härlig olja.

På en Tantramassage är syftet att lösa upp energiblockeringar i kroppen, kultivera, aktivera massor utav kraftfull energi och sedan rikta den uppåt för att ge dig mer mod, driv och uthållighet, universell kärlek, renhet i din kommunikation, bättre koncentration och fokus och en öppning till någonting spirituellt.

Saker och ting kan komma upp till ytan då energiblockeringar släpper, sådant som sorg, längtan, lust, oro, stress och irritation. Gamla händelser luckras upp och gör sig påminda, trauman, sår och annat som en kapslat in i kroppens vävnader. Den här behandlingen kräver en viss mogenhet. Du behöver kunna hålla dig själv i det som kommer upp, och du behöver ha verktyg att göra efterarbetet.

Ni är väldigt många män som på sista tiden ringt, smsat och mailat för att fråga om prostatamassage ingår. Mitt svar på den frågan är nej. I går fick jag ett samtal i från en man som tyckte att eftersom priset är satt till 2750 kr så borde han för det priset åtminstone få utlösning. Mitt svar på den här frågan är också nej. Absolut inte ok. Det finns flera förklaringar till detta. Dels för att jag inte erbjuder en sexuell tjänst, och dels för att dessa behandlingar är Tantriska och en Tantrisk man praktiserar Brachmacharya – sexual continence. Det här betyder att han aldrig får utlösning. Yes du hörde rätt. Aldrig. Inte ens på julafton. Han har i stället lärt sig att separera sin utlösning och sin orgasm. De här är två helt separata mekanismer. Det kan låta hårt och omöjligt. Men det är det inte, inte alls. En utav Tantras grundpelare är Brachmacharya och utan detta är du inte Tantrisk. Det beror på att utlösningen innebär förlorad sexuell energi. I Tantra är den sexuella energin guld värd och vi vill aldrig förlora vår kraftfulla sexuella energi. Samma gäller för oss kvinnor.

Så för dig som är genuint intresserad utav att bli en Tantrisk man är massage utav prostatan absolut inte ok. Det försvagar energin och sannolikheten är dessutom stor att du får utlösning utav detta som då medför förlorad sexuell energi.

För dig som är genuint intresserad och som vill ta emot en fantastisk Tantramassage som är så mycket mer än bara en skön stund. Till dig säger jag varmt varmt välkomnen att höra av dig så tar vi det därifrån.

På samtalet får du berätta lite om dig själv, din intention med ditt besök, din hälsa och i fall du har några sjukdomar och / eller äter medicin så vill jag veta detta också. Det är inte ok att komma på full mage, bakfull, oduschad, eller stressad. Det är väldigt fint att några dagar innan behandlingen ta lite extra bra hand om dig själv. Se till att du är ordentligt utvilad, ät lite lättare kost för att ge energin bättre förutsättningar till att röra på sig.

Min betalningsmetod är Swish och jag har 24 timmars avbokningspolicy. Efter vårt samtal kan du boka in dig själv via Boka Direkt, eller så kan jag göra det åt dig då vi pratar. Det räcker alltså inte att du har smsat mig, utan jag vill ha ett samtal. Det här är ett krav från min sida.

Om du har några frågor innan du bestämmer dig så går det bra att du hör av dig. Snälla smsa inte mig kvällstid, eller mitt i natten. Jag svarar absolut inte då och sannolikheten att jag då kommer att vilja ta emot dig som kund är väldigt liten.

Ömsesidig respekt, en vänlig och öppen ton kommer en långt med.

Det var allt jag hade att säga för i dag. För dig som tycker om mitt raka, tydliga sätt att prata om Tantra, varmt välkommen på en Tantrisk rådgivning, där du får individuella råd och övningar att göra hemma som ett komplement till Tantramassagen. Jag välkomnar gammal som ung, tjock som smal, och allt däremellan. Människor för mig, både män och kvinnor är fantastiska och jag tycker så oerhört mycket om att ta emot er på TriDevi. En mysig liten pärla perfekt lämpad för att Tantramassage. Det är tryggt, tyst, varmt och bjuder in dig till att bara lämna över dig i mina trygga och erfarna händer.

Varmt varmt välkommen till dig som vill erfara en äkta Tantramassage som är mer än bara en skön stund. Till dig som är genuint nyfiken på energi, känna energi, bli mer medveten om din energi, och känna effekten utav att energiblockeringar släpper.

Jag ser fram emot att ta emot dig och ge dig en fantastisk Tantramassage du sent kommer att glömma.

Med värme / Radhika.

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.