Dela Inlägget

Mer från bloggen

En längtande kvinna.

Att som kvinna längta. Vad betyder det för dig? Åh alla dessa underbara kvinnor som dyker upp överallt i mitt liv. Kvinnor

foto till hemsidan

Längtar du också efter villkorslös kärlek?

Älskar du? På riktigt? Älskar du en man, en kvinna? Älskar du dig själv? Hur älskar du? Vad är riktig kärlek? Finns det svartsjuka i din relation?

Tantra säger att riktig villkorslös kärlek, djup och andlig sådan kommer först när hjärtchakrat öppnar sig och att det är vårt mål som människor här på jorden att åtminstone få en liten öppning och en känsla för hur det känns när hjärtat öppnar sig och kärleken väller över.

Kanske känner du igen dig i min livshistoria? Jag vill öppna mig och dela i från mitt hjärta till ditt. Jag känner att det är vackert och läkande att modigt våga berätta. Jag har inga spärrar, jag är inte rädd. Jag vill, jag kan och här kommer min historia.

Ända sedan jag var en liten flicka längtade jag efter kärlek. Jag växte upp i en vanlig familj där på ytan det mesta verkade bra och mycket var nog det också. Min familj bestod utav en mamma och en pappa samt två bröder.

Jag vill inte på något sätt anklaga min familj, eller min livssituation för att jag längtade så mycket efter kärlek. De gav mig kärlek på sitt sätt. Problemet var att jag behövde kärlek på mitt sätt. Jag förstod inte detta då, men något började gnaga i mig. Jag hade väldigt jobbiga tonår. Jag var aggressiv, gapade och skrek på min stackars mamma och smällde och slog i dörrar i ren frustration.

Vårt mönster i min familj var att bråka och sedan kapsla in våra känslor inom oss. Vi redde aldrig ut något och jag höll så otroligt mycket inombords. Jag fick en sjukdom, fick medicin och fick höra att nu skulle allt bli bra. Nu när jag fått min medicin. Men inombords kände jag mig väldigt ledsen och avtrubbad.

Jag drog utomlands och levde ut min frustration. Drack, drogade och levde allmänt destruktivt. Jag hade en relation som tog slut och därefter hade jag väldigt många korta kärlekslösa relationer.

Jag nådde en slags personlig botten och låg på mitt rum där jag bodde i London och kände att nej nu räcker det. Jag måste göra något. Jag utbildade mig till naturterapeut och hälsovetare och började jobba med mig själv. Då var jag 28 år gammal. Jag började gå till en homeopat och jag jobbadde i en butik där jag sålde örter, blomessencer och annat energimedicinskt.

Det var som att något i mig började vakna till liv. En slags inre driv och en slags längtan över att börja läka.

Så började min inre resa och den har pågått och pågår fortfarande nästan 20 år senare.

Vad jag insåg var att jag hade lagt locket på precis allt och enda vägen ut var igenom. Jag har lidit, jag har yogat, mediterat, fastat, gråtit floder, och skrikit och mått rent ut sagt förjäkligt, tills en dag allt bara slutade vara jobbigt och i stället började bli lugnt, harmoniskt och till slut väldigt väldigt vackert.

Vad jag har insett är att jag hade totalt stängt mitt hjärta. Jag hade byggt upp väldigt många murar för att skydda mitt känsliga sårade hjärta och jag hade i princip ingen energi i mitt hjärtchakra. Jag låg på minus. För att prata Tantraspråk var mitt hjärtchakra väldigt blockerat.

Det gjorde oerhört ont och jag förstod att det varit blockerat ända sedan jag var en liten flicka längtandes efter kärlek. Jag var törstig.

Jag åt, drack, drogade, hade väldigt mycket kärlekslöst sex, flyttade runt, flackade rastlöst runt. Sökte i varje vrå efter något. Vad som helst som kunde vad jag förstår nu, ge mig kärlek.

Jag delar detta därför att jag vet att jag absolut inte är ensam att ha levt på detta sättet.

Jag känner många både män och kvinnor som levt på det här sättet och som fortfarande lever på det här sättet. På ett nästan desperat sätt. Törstiga och längtandes att fylla tomrummet i hjärtat.

Så nu kommer jag till det vackra i min berättelse. Själva insikten att precis allt är och har alltid varit precis så som det ska. Min själ valde mig för att göra en resa här på jorden. För att utvecklas genom mig.

Jag satt en dag i mitt kök och pratade med Gud. Jag bad honom berätta för mig hur det låg till. Jag sa till honom. Gud berätta för mig varför allt alltid varit så förbannat jobbigt. Jag vill ha svar. Jag vill ha svar nu. Jag kan ta det. Good, bad and ugly.

Gud svarade mig. Kära Radhika, du har aldrig velat vara här på jorden. Du har aldrig bett om ditt liv. Du, lilla människan har bara längtat till att allt ska vara över, för att få andas ut. Jag satt där och stirrade och kände hur rätt dessa orden landade i mig. Sedan fortsatte Gud att berätta för mig hur det låg till. Han sa, Din själ däremot, hon valde att komma till dig. Till just dig. Av en anledning. Men du har aldrig ens gett henne en chans. Du har inte ens välkomnat henne. Hon har skrikit, försökt på olika sätt att få din uppmärksamhet och du har totalt ignorerat henne. Du har inte hört henne.

Nu kära Radhika, fortsatte Gud, nu är det dags att du börjar lyssna på henne. Välkomna din själ och börja samarbeta med henne. Det är ditt enda sätt ut ur lidandet. Det är din väg. Nu är du redo. Nu är ditt hjärta tillräckligt öppet för att du ska höra henne. Lyssna till henne och låt henne bli din bro mellan dig och mig.

Jag satt där i mitt kök med stora tårar utav lättnad som rullade ner längst mina kinder. Det var oerhört starkt, så så vackert, svårt och rätt på samma gång.

Efter detta förändrades mitt liv totalt.

Detta är min resa. I korta drag. Mitt liv har inte varit enkelt. Men det har varit mitt liv. Precis så som det var tänkt att bli och jag är oerhört tacksam.

Tack mamma och pappa, mina två bröder, alla människor som jag mött längst med livets gång som har tagit mig hit där jag är i dag. Jag är oerhört tacksam.

Det här är min berättelse, och vi har alla en alldeles unik berättelse. Våra liv är guidade utav en fantastisk spirituell intelligens och precis allting som vi upplever och går igenom är tänkta att hända på precis de sätten som de händer. Är det inte vackert? Så vackert!

Jag lever nu sedan många år tillbaks ett liv i samklang med Yoga och Ayurveda och allra främst Tantra. Tantra har totalt förändrat mig, öppnat mitt hjärta och tagit mig hem till Gud. Men detta hade aldrig hänt om jag inte först gjorde arbetet som tog mig hit.

Mitt liv är inte perfekt, dagarna består utav små och stora händelser. Bra eller dåliga händelser. Men nu är jag äntligen hemma i mitt hjärta, lyssnar på min själ och vis nog att förstå och framförallt se att allt är och har alltid varit precis så som det ska. Jag skulle aldrig förändra något. Det är mitt alldeles unika liv. Min livsresa. Min magiska livsresa. Jag är oerhört tacksam.

Om Namah Shivaya.

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.