Dela Inlägget

Mer från bloggen

En längtande kvinna.

Att som kvinna längta. Vad betyder det för dig? Åh alla dessa underbara kvinnor som dyker upp överallt i mitt liv. Kvinnor

Putsade klara-3545

En längtande kvinna.

Att som kvinna längta. Vad betyder det för dig?

Åh alla dessa underbara kvinnor som dyker upp överallt i mitt liv. Kvinnor är fantastiska. Jag tycker verkligen det. Det är ingenting jag bara skriver här i kärleksbloggen, för att få fler följare, eller för att haka på den senaste trenden. Nej jag älskar verkligen kvinnor i från djupet utav mitt hjärta. Jag har gjort och gör fortfarande en sjuhelsikes resa i mig själv som kvinna. Vad innebär det att vara kvinna? Vem är jag nu som 46 årig kvinna? Det är så stort och så komplext och så fantastiskt vackert att få vara kvinna. Jag känner mig så tacksam. Tack livet, tack själen för att du ville bo i en kvinnokropp det här livet. Tack för allt otroligt utmanande och fantastiskt som jag och vi alla kvinnor tvingas gå i genom för att på något sätt landa hemma i oss själva.

Mitt liv som ung kvinna var definitivt inte en dans på rosor. Jag fick aldrig lära mig vad det innebar att som kvinna vara i balans. Som tonåring med hormonerna all over the place var jag rebellisk, arg och lite smått hysterisk. Jag ville ha uppmärksamhet och testade det mesta och tänjde på gränserna för att få det. I grund och botten var det ju kärlek jag längtade efter och behövde. Vi kvinnor har en längtan att få öppna oss. Vi vill öppna oss för livet, öppna våra hjärtan, öppna våra yonis. Det finns en otrolig kraft i den sortens längtan. Den är som en törst att få öppna sig så mycket som möjligt och släppa in så mycket kärlek det bara går och det spelar nästan ingen roll hur mycket kärlek vi får på olika sätt, vi känner oss alltid lika törstiga. Vi blir aldrig nöjda, vi längtar efter att fylla oss. Vi längtar efter att bli fyllda. Utav kärlek. Det är det enda vi vill, och det är en enormt stark kraft i denna längtan.

Längtar du? Vad gör du med din längtan? Jag har så mycket mer att skriva om detta fascinerande ämne, men jag lämnar det här för i dag. Det kommer mer när jag skriver om Anahata chakra – hjärtchakrat lite längre fram. Med andra ord, fortsättning följer.

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.