Dela Inlägget

Mer från bloggen

En längtande kvinna.

Att som kvinna längta. Vad betyder det för dig? Åh alla dessa underbara kvinnor som dyker upp överallt i mitt liv. Kvinnor

TT9

Intro to Tantra. Workshop för nyfikna nybörjare.

Nu är det äntligen snart dags igen för min uppskattade workshop ”intro to Tantra”.

Vad är Tantra och vart kommer det i från? Kom och lär dig grunderna i Tantra. Lyssna till en fascinerande föreläsning om autentisk Tantra, prova Tantriska övningar, ställ dina nyfikna frågor och lär känna andra fina män och kvinnor som precis som du är intresserade utav att lära sig mer.

I dagens moderna samhälle finns det massor utav workshops och events att delta i. Det finns till och med festivaler en kan gå på. Det pratas väldigt mycket om närvaro, att våga vara sårbar, att vara autentisk, att mjukna och att mötas. Det här låter väldigt fint och vem vill inte utveckla dessa fina kvaliteer.

Men att utveckla dessa kvaliteer betyder inte att en är Tantrisk. Inte ens i närheten! Det är ett väldigt begränsat sätt att se på Tantra.

Tantrikerna för 5000 – 6000 år sedan var mästare på att kontrollera energi. All sorts energi. De var ”doers” och de nöjde sig inte med att vara närvarande och känna sina känslor. Om jag sa till dig att du har 7 chakran och att du kan lära dig att kultivera energi i alla dessa chakran. Både de maskulina och feminina kvaliteerna. Du kan faktiskt lära dig att själv kontrollera hur du agerar. Vad skulle du säga då?

Tantra har vissa grundpelare och för att kunna lära sig Tantra och börja sin resa mot att bli en Tantrisk man eller kvinna behöver en anamma dessa grundpelare. Annars är en inte Tantrisk.

För mig är det oerhört viktigt att inte åka snålskjuts på ordet Tantra.

Jag är väldigt öppen och nyfiken som person och jag har deltagit på väldigt många härliga New Age events under årens lopp. Det är roligt, och fint att träffa människor utav alla slag som vill mötas. Men jag får ont i hjärtat när jag hör hur fler och fler använder sig utav ordet Tantra i alla möjliga icke Tantriska sammanhang.

Det är en viss sorts man och en viss sorts kvinna som har ett brinnande intresse eller ett kall att nå ett högre medvetandetillstånd som ger sig in i Tantra. Det är nämligen inte en dans på rosor, utan kräver disciplin, uthållighet, envishet, målmedvetenhet och en stark daglig practice. Annars kommer en ingen vart, utan blir kvar i ett evigt ältande utav känslor och kännande. Det är inget fel på att ha känslor och att vara medveten om sina känslor, men livet är inte menat att stanna där. Det finns så mycket mer. Så otroligt mycket vackert som öppnas upp med de rätta verktygen. Dessa verktygen har jag. Inte alla så klart, men många.

På den här workshopen kommer du få insikt i vad Tantra verkligen är! Du kan sedan välja att fortsätta din resa tillsammans med mig på olika sätt. Tex kan du komma på Tantrisk massage, antingen själv eller tillsammans med din partner. Du kan komma på Tantrisk coachning och du kan välja att delta på mina framtida fördjupningskurser.

Om du vill ha ytterligare information om detta event så känn dig välkommen att kontakta mig för mer info. Detta event passar både dig som nyfiken nybörjare och dig som varit på New Age Tantra events tidigare och som känner dig intresserad utav att lära dig mer om klassisk Tantra. Alla är välkomna. Kom själv eller med din partner, vän, lover.

Eventet hålls på TriDevi massagestudio som är en liten men oerhört mysig liten oas. Jag tar emot max 6 deltagare, så vänta inte med din anmälan.

Datum: Söndag 9:e Juni.

Tid: Kl 10:00-12:30.

Plats: TriDevi massagestudio – Näckrosvägen 32, 169 37 Solna.

Anmälan: Maila mig på: info@kaivalya.se för att försäkra dig om att det finns plats. Swisha sedan beloppet 390 kr till 076 100 70 21. Skriv ”intro to Tantra”.

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.