Dela Inlägget

Mer från bloggen

Livs-coaching.

Livs-coaching är en kraftfull metod som passar dig som känner att du vill framåt i livet på ett eller annat sätt. Du

Det magiska yoniägget.

Yoniägget har lång historia. Det kommer i från Kina, där det användes utav Taoisterna för att främja sexuell hälsa. De sista åren

Lördagsretreat 29 april

Varmt välkommen till oss på Ayurveda Akademin på lördagsretreat. Ge dig en själv en dag att lyssna inåt, finna lugn och harmoni.

Livs-coaching.

Livs-coaching är en kraftfull metod som passar dig som känner att du vill framåt i livet på ett eller annat sätt. Du kanske längtar efter förändring eller har ett mål i sikte som du inte riktigt vet hur du ska uppnå. På en coaching session ställer jag frågor som får dig att hitta kontakt med de lite djupare delarna inom dig. De delarna där svaren ligger gömda. Till exempel så kanske du längtar efter att förbättra din självkänsla, eller vill hitta en livskamrat, göra en inre resa eller utforska självkärlek eller din sexualitet. På en livs-coaching session är det du själv som hittar svaren inom dig.

För att boka tid klicka på länken nedan.

Kaivalya / Salve Hälsocenter , Stockholm, Södermalm – Bokadi (bokadirekt.se)

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.