Dela Inlägget

Mer från bloggen

Livs-coaching.

Livs-coaching är en kraftfull metod som passar dig som känner att du vill framåt i livet på ett eller annat sätt. Du

Det magiska yoniägget.

Yoniägget har lång historia. Det kommer i från Kina, där det användes utav Taoisterna för att främja sexuell hälsa. De sista åren

Lördagsretreat 29 april

Varmt välkommen till oss på Ayurveda Akademin på lördagsretreat. Ge dig en själv en dag att lyssna inåt, finna lugn och harmoni.

Lördagsretreat 29 april

Varmt välkommen till oss på Ayurveda Akademin på lördagsretreat.

Ge dig en själv en dag att lyssna inåt, finna lugn och harmoni. Reflektera över det som är. Låt kroppen, sinnet och själen få ny livskraft.

Vi bjuder in till en hel dag tillsammans där vi kommer att ha olika yogiska och ayurvediska aktiviteter som skapar balans och harmoni i både kroppen och sinnet. Vi gör lugn yoga, mediterar och samtalar kring ämnen så som återhämtning och du kommer få med dig praktiska tips om hur du bäst kan ta hand om dig inför hösten och vintern.

Lunch, te och frukt ingår och för dig som önskar kommer det finnas möjlighet att köpa till en 30 minuters behandling för att ytterligare fördjupa effekten utav dagen. (se nedan för mer info). Obs! Begränsat antal behandlingar.

Du väljer såklart själv vad du vill delta i. Det kommer även finnas tid för att bara vara, läsa en bok eller samtala med de andra deltagarna.

Datum och anmälan
Anmäl dig genom att fylla i dina kontaktuppgifter på Bokadirekt.
Kostnaden är 1200:- (inkl vegetarisk lunch). Sista anmälningsdag 22::e april, då kurskostnaden ska vara inbetald på PG 11 08 43-0.
Datum: lördagen 29/4 mellan kl. 10.00-17.00.
Behandlingen som kostar 450 kr kan du betala på plats.

Plats:
Ayurveda-Akademin, Åkervägen 1, Helenelund/Sollentuna

För att läsa mer och boka klicka här

: https://www.bokadirekt.se/places/kaivalya-salve-halsocenter-35553

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.