Dela Inlägget

Mer från bloggen

En längtande kvinna.

Att som kvinna längta. Vad betyder det för dig? Åh alla dessa underbara kvinnor som dyker upp överallt i mitt liv. Kvinnor

Tantric ritual. (1)

Tantramassage och coachning för par.

Det här är en session för er par som vill fördjupa kontakten och intimiteten med varandra. Vi börjar alltid med att sitta ner och samtala kring er som individer och kring er som par, era önskemål med sessionen och era tidigare erfarenheter kring Tantra, beröring, massage och energiarbete. Ni får lära er grunderna i det tantriska tänket baserat på polariteterna, dvs den maskulin energin och den feminina energin och hur ni stärker dessa inom er och tillsammans skapar en starkare attraktion och en stadigare relation. Det är bra att komma med ett öppet sinne, då mycket utav det tantriska går helt emot vad vi har vuxit upp med här i väst. Det är bra om ni gemensamt har en tydlig intention med sessionen. Det är ni som bestämmer vad ni vill fokusera på. Vissa par vill främst fokusera på att lära sig Tantrisk massage, medans andra par är mer intresserade utav att bli coachade och att få lära sig olika Tantriska övningar för att ta med sig hem och fortsätta med i lugn och ro.

Bla finns möjlighet att lära er väldigt vackra Tantriska övningar enligt era önskemål för att aktivera och kontrollera er sexuella energi. Vill ni bli bättre på att kommunicera med varandra så finns det möjlighet att lära er en enkel men väldigt kraftfull kommunikationsteknik och vill ni lära er att se varandra bortom roller och masker så finns det möjlighet att lära er autentisk eyegazing enligt de Tantriska principerna.

Den Tantriska massagen är underbar och väldigt hjärtöppnande att både ge och ta emot. Jag lär ut en enkel variant utav den mer omfattande Tantramassagen jag själv ger mina klienter. En utav er med min hjälp ger massage till den andra utav er som ligger ner på en bred massage bänk och tar emot. Enklare yoni och lingam massage inkluderas vid intresse.

Är ni seriösa och har en stark intention att gradvis bli mer Tantriska finns möjlighet till hemläxa, dvs övningar att fortsätta med hemma för att hålla energin på topp. Då rekommenderar jag flera besök för att få feedback på era individuella och gemensamma resultat. Att bli Tantrisk och att leva som en Tantrisk man eller kvinna och att ha en Tantrisk relation handlar inte bara om att vara naken, sårbar, utöva lite kinky sex, ha mjukare sex, uthålligare sex, sex i akrobatiska positioner, ha öppna relationer eller att gå på Tantriska event. Utan det är så mycket mer. Men det krävs en dedikerad livsstil, inre arbete, och mycket kunskap. Den kunskapen har jag och jag fullkomligt älskar att prata om Tantra, att hålla kurser om Tantra och ta emot par och individer och coacha och ge Tantriska behandlingar. För att resultaten är väldigt vackra och de kommer ofta snabbt. Tantra är en snabb väg till utveckling pga att vi använder oss utav energier och framförallt den sexuella energin som är så oerhört kraftfull. Den skapar ju liv!

Vid individuella behov och vid specifika obalanser så som tex prostata besvär och för tidig utlösning för män och oförmåga att få orgasm, eller smärta vid penetrerande sex för kvinnor så kan ni få rekommenderat Ayurvediska stärkande örter och Yogiska & Tantriska övningar att fortsätta med hemma för att stärka och skapa balans både fysiskt och energimässigt.

I fall detta lockar dig och din partner så hör av er bums. Ni har ingen tid att förlora. 🙂

Hör av er vid eventuella frågor.

Jag ser fram emot att ta emot er och att guida er på er Tantriska resa framåt, inåt och uppåt.

Med värme / Radhika.

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.