Dela Inlägget

Mer från bloggen

Till alla fina par.

Varmt välkomna att komma och lära er Tantrisk massage. Vi börjar med ett inledande samtal. Ni får berätta om er själva. Er

Tantramassage par.

Till alla fina par.

Varmt välkomna att komma och lära er Tantrisk massage.

Vi börjar med ett inledande samtal. Ni får berätta om er själva. Er relation. Er kärlek till varandra. Era mål med vår session. Era prioriteringar. Ni kanske vill lära er Tantriska övningar att göra tillsammans innan eller efter lovemaking för att fördjupa intimiteten och ta tillvara på den sexuella energin. Ni kanske vill lära er att andas tillsammans eller meditera tillsammans.

Tantrisk massage är helt fantastisk. Den är läkande. Rent fysiskt absolut, men också emotionellt, energimässigt och själsligt. Ni får lära er grunderna i hur det går till. Varför gör vi Yoni och Lingam massage och hur tar vi tillvara på den sexuella energin? Maskulinitet och Femininitet. Vad innebär det egentligen rent Tantriskt och varför är det så viktigt med polaritet?

Jag ser så mycket fram emot att ta emot er på TriDevi massagestudio som är en fantastisk liten oas för såna här intima sessioner. Det är ingen spring utav andra klienter eller terapeuter. Det är lugnt och skönt. Vackert och varmt och mysigt. Tryggt.

Varmt välkomna att höra av er om ni har frågor.

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.