Svensk klassisk massage

Hos mig kan du välja att komma på avslappnande massage eller behandlande massage terapi.  Vi väljer tillsammans baserat på dina behov vilka delar av kroppen som behöver masseras. Allt ifrån rygg & nacke, ben & armar, huvud & ansikte, eller varför inte en lite längre helkroppsbehandling.

När du kommer till mig på massage är rummet uppvärmt och massagebänken är mjuk och varm. Allt för att din kropp ska välkomna mina händer att hjälpa dina muskler att slappna av och släppa på spänningar.

Fördelar med massage

Den svenska klassiska massagen är eftertraktad och etablerad världen över. Massagen är handfast, djupgående och samtidigt avslappnande. Den verkar både i läkande och förebyggande syfte.

Avslappnande massage

Vid avslappnande massage frisätts ”lugn och ro hormonet” oxotycin och halten av stresshormoner minskas.
En mjuk, lugn och rogivande massage med fokus på just avslappning och återhämtning.

Behandlande massage

Vid behandlande massage mjukas musklerna upp och töjs vid behov ut för att öka rörelseförmågan i leden. Muskelknutar och triggerpunkter löses upp genom triggerpunktsbehandling.

Aroma massage

Avslappnande massage med terapeutiska, väldoftande, ekologiska eteriska oljor. Oljorna väljer vi tillsammans utifrån dina behov och önskemål. En ljuvlig holistisk behandling som ger både dina muskler och sinnen avslappning så att du kan läka både på emotionellt, mentalt och fysiskt plan.

Massage efter ditt behov

I fall du vill ha det helt tyst i rummet, så går det alldeles utmärkt, men vanligtvis så spelas musik på låg volym. Vill du prata så går det givetvis bra, men jag brukar inte bjuda in till samtal. Kanske försöker din kropp att prata med dig under behandlingen, och om vi två då pratar så kan du missa vad den vill berätta för dig.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.