Klassisk Yoga i Stockholm

Vi är fler och fler som upptäcker yogan och får ta del av dess många hälsofördelar. I Indien kallar man yoga för yoga, medan vi här i väst har delat in yogan i olika stilar. För att lära dig mer, se Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och
ayurveda, www.yogafordig.nu

Man skulle kunna säga att trots att alla dessa stilar ser olika ut är målet för dem alla detsamma. Att skapa balans mellan kropp och sinne för att på så sätt kunna leva livet i ett så friktionsfritt flöde som möjligt i kontakt med sig själv och sin omgivning. 

Yoga för alla

Alla är välkomna! Både du som är nybörjare och du som är van yogautövare som tycker om yogans grunder.
Du yogar helt utefter dina egna förutsättningar och lyssnar till mig som lärare men främst lyssnar du till dig själv, din kropp och din dagsform.
Varje kurs innehåller mantran, asanas, pranayamas, mudras & bandhas, yoga nidra och meditation.

Privata Yoga lektioner​

Passar dig som har som mål att på sikt lära dig så pass mycket yoga att du kan utöva säkert och självsäkert hemma utan lärare och utan onlineprogram.  Kanske har du inte möjlighet att gå en hel kurs, eller så har du dåligt med tid, eller kanske har du svårt att koncentrera dig i grupp.

Behoven kan se väldigt olika ut och anledningarna till att vilja komma på en privat yoga lektion kan vara många.
Kanske har du ont i ryggen eller problem med ledvärk? Är stressad eller utbränd och vill lära dig att andas och slappna av på djupet? Är du nybörjare eller erfaren yogi? Är du gravid och vill stärka upp bäcken och ländrygg samt lära dig att andas inför förlossningen?Vill du lära dig enkla meditationstekniker och andningsövningar?

Jag hjälper dig helt utefter dina unika förutsättningar  oberoende utav tidigare erfarenhet.

Jag erbjuder 3 förmånliga paket

Plantering av ett frö

En privatyoga klass där du får uppleva den klassiska yogan. Klassen anpassas beroende på elevens tidigare erfarenhet utav yoga. Kanske är du helt nybörjare, eller mer erfaren yogi. Kanske har du varit sjukskriven eller skadad?

Vatten och näring

Fem privatyoga klasser, där du börjar bygga upp en stabil grund och börjar utforska bredden utav den klassiska yogan och dess effekter. Du får övningar att öva på hemma emellan våra sessioner.

Skörd

10 privatyoga klasser, där du verkligen får chansen att utforska bredden och djupet utav den klassiska yogan. Du får övningar att öva på hemma emellan våra sessioner. Du får också möjligheten att i större utsträckning komma med särskilda önskemål om fördjupningar i specifika delar utav yogan.

Företagsyoga

Har ert företag ett tomt rum ståendes?
Varför inte erbjuda era anställda yoga på jobbet? Jag kommer till er och anpassar klasserna utefter er grupps behov. Lugna rörelser tillsammans med andning, med fokus på avslappning för att släppa på stress och skapa mental klarhet. Ingen dusch behövs efteråt. Allt du behöver är mjuka sköna kläder och en egen yogamatta.

Yoga hemma med familj eller vänner

Känner du dig mer bekväm med att yoga hemma med familjen eller tillsammans med en grupp tjej / killkompisar i stället för på yogastudion?
I fall du har ett rum till ditt förfogande och har samlat i hop ett gäng yogis, så kommer jag gärna hem till er.
Vi pratar ihop oss innan klassens start och enas om ett upplägg som passar era behov och önskemål.