Vad är Tantra

Tantra har sina rötter i Indien och är ett unikt 5000 – 6000 år gammalt spirituellt system. Det är ett system med olika metoder för att expandera sinnet och frigöra latent energi. Tantra är en hel vetenskap baserat på studier utav olika sorters energier. De gamla Indiska tantrikerna var mästare på att kontrollera olika sorters energi, varav den sexuella energin var en utav dem. Andra energier är tex energier i ljud och musik, sacred geometry, prana energin, kundalini energin med många många fler. Tantrikerna dedikerade sina liv helt och fullt åt dessa studier och utförde olika slags extrema experiment för att lära sig mer. 

Enligt Tantra hänger allt i vår verklighet samman. All energi är sammanvävd, sammankopplad, och hänger ihop och är beroende utav allting och oss alla. Ett slags nätverk utav energier.  Föreställ dig Tantra som ett gammalt träd med olika grenar, varav sex tex är en gren. 

Energi är en universell kraft som finns inom oss och överallt runt omkring oss. Till sin natur är energin oändlig med en massiv potential. 

De gamla Tantriska texterna finns nedskrivna i 64 st texter som kallas för Agamas och är alltså ursprungstexterna som all autentisk Tantra kommer ifrån. 

Jag erbjuder olika Tantriska behandlingar som alla syftar till att lösa upp energiblockeringar. Jag jobbar med den praniska energin (vitala energin), astrala energin (emotionella energin) samt den sexuella energin. Den sexuella energin är den kraftfullaste energin som finns och därför är den så viktig och används i behandlingarna som en katalysator för de övriga energierna. 

Behandlingar

Jag har själv fått uppleva magin utav de Tantriska behandlingarna och det är nu mitt kall att sprida detta vackra vidare till er som känner er mogna. 
Hos mig kan du boka följande behandlingar: 

Tantramassage 120 minuter och 180 minuter.                                            Yonimassage / Yonihealing 90 minuter.                                                                Yoniägg coachning 90 minuter.                                                                                      Tantramassage och coachning för par 180 minuter. 

Tantramassage:

Tantramassage är en mycket unik och utvecklande behandling där vi använder oss utav kroppens egen inneboende energi för att rena kroppens energikanaler och släppa på blockeringar. Detta görs med hjälp utav olika tekniker, så som ayurvedisk oljemassage, marmapunktsbehandling och medveten andning. Det är egentligen mer en resa inåt än en massage. Men massagen är verktyget som tar dig inåt. Vi jobbar med två olika sorters energier. Prana som är vår livsenergi och Ojas shakti som är vår sexuella energi. 

Behandlingen syftar till att jobba upp energin till dina högre chakran. Detta kan leda till ett mer öppet tillstånd med mental klarhet, nya insikter och ett mer spirituellt sätt att se på livet. Behandlingen sker under tystnad, men musik spelas som hjälper dig att slappna av och öppna upp för att ta emot det som kommer till dig. Tantramassage är en fantastisk behandling som kan förändra hur du ser på ditt liv. Jag har själv fått uppleva detta, och nu är det mitt kall att genom tantramassage hjälpa andra att möta sig själva och släppa på energiblockeringar för att nå ett högre medvetandetillstånd. Ett tillstånd utav en otrolig sexualitet, självförtroende, villkorslös kärlek, gudomlig kärlek, koncentration och spirituella insikter. 

Yonimassage /Yonihealing:

En yonimassage / yonihealing är en behandling varje kvinna borde få uppleva åtminstone en gång under sitt liv. Det är en underbart vacker och väldigt förlösande behandling som tar dig djupt in i själva essensen utav din kvinnlighet. In till källan! Rummet är varmt och mörkt och levande ljus brinner. Avslappnande musik spelas och noga utvalda feminina eteriska oljor sprider ljuvlig doft i rummet. Oljan som används på din kropp är uppvärmd och ekologisk. Jag masserar din kropp varsamt, långsamt och mjukt. Jag ger dig tantrisk healing. Jag trycker på specifika punkter. Jag masserar och trycker på punkter kring ditt bäcken och inuti din yoni . Givetvis enbart om du känner dig redo för det. Jag håller dig, hör och ser dig i alla dina sårbara uttryck. Mitt hjärta är öppet. Det är en väldigt trygg plats för dig att få vara liten, eller stor på. Enligt de gamla tantriska lärorna lagrar din yoni alla dina gamla emotionella erfarenheter, gamla trauman och sår, så det är därför vanligt att dessa kommer upp till ytan under behandlingen. Syftet med yonimassagen är att släppa på blockeringar som hämmar oss i livet och att frigöra den kraftfulla sexuella energin och jobba upp den till dina högre chakran så att du kan leva i djupare kontakt med gud. Med Shiva, som den Shakti du är. Som den gudinna du är! Den här behandlingen är så hjärtöppnande, och kan innebära djup transformation rent fysiskt, men också emotionellt, mentalt och framförallt spirituellt så att du kan leva ditt liv friare och med ett så öppet hjärta som möjligt. 

Tantrisk healing:

Tantrisk healing är precis som tantrisk massage en fantastiskt läkande och spirituell behandling där vi jobbar med att lösa upp energiblockeringar i både den eteriska och astrala (känslomässiga) kroppen. Den eteriska kroppen ligger ett par tre cm utanför din fysiska kropp och din astrala kropp ytterligare ett lager utanför denna. Enligt de gamla tantriska traditionerna är den eteriska kroppen en blueprint utav din fysiska kropp och genom att lösa blockeringar i denna, så tacklar en och läker den fysiska kroppen i från rätt håll. Utifrån och in så att säga. Under en tantrisk healingsession spelas musik på en läkande frekvens. Du ligger i ett varmt rum, nerbäddad i mjuka filtar på en massagebänk med alla kläderna på. Jag guidar dig verbalt att börja uppleva din flödande livsenergi. Vi väcker din sexuella, livgivande energi som pirrandes strömmar igenom dig och tar med sig blockeringar så att du kan blomma ut i din fulla potential. Den här behandlingen passar dig som känner att dina fysiska spänningar har emotionell orsak, dig som börjat få kontakt med din prana eller din sexuella energi eller dig som känner ett behov utav att fylla på med livskraft, släppa på energiblockeringar och utforska din orgasmiska potential samt ditt större spirituella jag. Kanske yogar du, eller praktiserar Tai Chi eller Qi Gong och har erfarenhet utav att vara i energi, men det är absolut inget krav. Du är välkommen precis som du är. 

Tantramassage och coachning för par.

Den här sessionen är till för er par som vill fördjupa kontakten och intimiteten med varandra. Ni får lära er grunderna i det tantriska tänket baserat på polariteterna och hur ni håller gnistan vid liv. Det är bra att komma med ett öppet sinne, då mycket utav det tantriska går helt emot vad vi har vuxit upp med här i väst. Det är bra om ni gemensamt har en tydlig intention med sessionen. Ni får lära er övningar för att komma varandra närmare. Ni får prova på ett väldigt effektivt sätt att kommunicera i från hjärtat och ni får lära er eye-gazing. Ni får slutligen lära er att ge varandra underbart härlig och kärleksfull tantrisk beröring och massage, enklare yoni och lingam massage inkluderat. Vid intresse finns möjlighet till hemläxa, dvs övningar att fortsätta med hemma för att hålla energin på topp. Vid behov får ni tips på ayurvediska stärkande örter och kryddor och yogiska andningstekniker för att fortsätta jobba med flödet utav livsenergin. 

Har du frågor?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.