Dela Inlägget

Mer från bloggen

Ayurvedisk hälsorådgivning.

Ayurveda betyder kunskap om livet eller kunskap om allt levande. Det är en fantastisk vetenskap som betytt oerhört mycket för mig personligen

Till alla fina par.

Varmt välkomna att komma och lära er Tantrisk massage. Vi börjar med ett inledande samtal. Ni får berätta om er själva. Er

Ayurvedisk rådgivning.

Ayurvedisk hälsorådgivning.

Ayurveda betyder kunskap om livet eller kunskap om allt levande.

Det är en fantastisk vetenskap som betytt oerhört mycket för mig personligen de senaste 20 åren.

Det finns så mycket forskning nu. Om du googlar på viktnedgång till exempel så kommer det upp oändligt med förslag på det senaste inom forskning. Den här forskningen är baserad på nutida forskning och den är föränderlig. Det kommer nya trender stup i kvarten. Det är oerhört svårt att veta vad en ska tro på och vad som passar en. Ena stunden ska en undvika ditten och andra stunden ska en undvika datten. Många hittar ”rätt” och börjar predika och förespråka vissa specifika metoder som har fungerat för dem. Detta känns väldigt mänskligt och i de flesta fallen är det såklart på grund av att en är entusiastisk och vill hjälpa till att sprida sådant som funkat för en själv.

Men, hör och häpna. Kan det vara så att det som funkade för dig faktiskt kanske inte kommer funka för din partner, din vän eller kollega? Vi är alla så otroligt olika. VI har olika konstitutioner, olika styrkor och svagheter. Vad som passar för en person behöver absolut inte passa för en annan person.

Det är till och med så att det som passar för en person kan enligt Ayurveda orsaka ohälsa och till och med sjukdom för en annan person.

Därför tar vi Ayurvediska hälsorådgivare pulsen. Vi lyssnar till din puls, tolkar den och berättar för dig hur det står till med dig. Vad som fungerar bra, och där du gör rätt men också där det fungerar mindre bra och där du kanske behöver förändra ditt beteende, din kost och din livsstil.

Jag älskar verkligen Ayurveda och jag har fått fantastisk hjälp på så många sätt så otroligt många gånger i mitt liv i olika situationer. I bland har stressen ökat inombords och då har jag kunnat balansera den med enkla köksråd, kostomläggning och självmassage med specifika oljor.

Andra tillfällen har elden dragit i gång och hettan har orsakat klåda, irritation och brinnande känsla i tarmarna. Då har jag kunnat enkelt bara öppna kylskåpet och med enkla medel hitta svalkande lösningar omedelbart.

Det har hänt att kroppen samlat på sig slaggprodukter och då finns det många olika Ayurvediska kurer en kan ta till för att minska tyngdkänslan i kroppen och för att återigen förbättra matsmältningen och få tillbaks energin.

Jag har miljontals med historier och berättelser att dela där jag bokstavligen gråtit utav tacksamhet och lycka att Ayurvedan kom in i mitt liv. Den är så logisk, så ”enkel” och den har så mycket rimliga lösningar. Dessutom är det väldigt stärkande och fantastiskt för självförtroendet att en själv kan ta ansvar för sin egna fysiska, emotionella, mentala och spirituella hälsa. Det är väldigt sällan jag behöver gå till doktorn till exempel. Jag får inte ”panik” och behöver piller så fort något obehag uppstår i min kropp eller knopp. Det känns fantastiskt vackert att ha en så bra tillit till sin egna kropp, sin egna hälsa och sitt egna välbefinnande. Jag vet att min kropp jobbar för mig hela tiden. Den älskar mig, den vill mig väl och den har aldrig gett upp om mig. Dock har jag miljontals gånger gjort ”fel” val, och då har den gett mig signaler i form utav symptom. Det tycker jag är bra och väldigt rimligt.

Så för dig som känner dig nyfiken och intresserad utav Ayurveda och vad Ayurveda kan göra för dig. Till dig vill jag säga. Ge Ayurveda en chans. Du kommer inte att ångra dig. Kom på en hälsorådgivning, tillämpa råden du får med dig i några månader och känn resultaten. Känn vitaliteten, glädjen och livskraften komma tillbaks. Den känslan är priceless. Helt fantastisk!

Jag hälsar dig varmt välkommen på din första Ayurvediska hälsorådgivning. Jag känner mig säker på att du precis som jag kommer att få ut massor av kunskap som du har med dig hela livet. Vem vet, kanske blir det till och med en livslång kärlekssaga. Som det blev för mig.

Här har du länken för att boka:

Radhika Svensson – Kaivalya / TriDevi massagestudio, Solna – (bokadirekt.se)

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.