Dela Inlägget

Mer från bloggen

Till alla fina par.

Varmt välkomna att komma och lära er Tantrisk massage. Vi börjar med ett inledande samtal. Ni får berätta om er själva. Er

Female,Hands,Holding,Two,Yoni,Eggs,For,Vumfit,,Imbuilding,Or

Det magiska yoniägget.

Yoniägget har lång historia. Det kommer i från Kina, där det användes utav Taoisterna för att främja sexuell hälsa.

De sista åren har det återigen blivit trendigt och används och älskas utav kvinnor världen över.

Yoni är Sanskrit och betyder Sacred Portal och representerar vår vulva och vagina. Visst känner du till uttrycken att lyssna till magkänslan och att lyssna till hjärtat. Men har du någonsin funderat på att lyssna till din vagina? Tänk dig allt som du har upplevt i livet, alla dina trauman, känslominnen och livserfarenheter etc, Nu föreställ dig att allt detta lagras inuti din yoni. Det bor rent ut sagt djupt inuti din yoni. Föreställ dig nu att du lever ditt liv utifrån dig själv och utifrån din yoni. Din yoni är som en ”mini-du”. Hon är som en svamp, hon suger upp precis allt och hon bär sedan allt detta nom sig. Om du mår bra, så mår hon bra, om du njuter utav livet och tar för dig och expanderar så gör även hon det.

Sätt dig ner i stillhet, sätt på lite avslappnande musik, tänd ett ljus, meditera en stund och bli sedan medveten om din yoni. Hur mår hon? Har hon ont, är hon avdomnad, torr, irriterad eller kliar hon? Titta sedan på ditt liv. Säg att din yoni är avdomnad. Vad betyder det för dig? Hur lever du ditt liv? Har du slutat att njuta av livet, håller du känslorna instängda? Fortsätt så här en stund till. Bli mer och mer medveten om dig själv, din yoni och hur ni är en och samma. Du är macrocosmos och hon är microcosmos. Är det inte fantastiskt vackert? Jag tycker det. Så vackert.

Föreställ dig nu att genom att regelbundet använda ett yoniägg, så kan du fördjupa er kontakt. Oftast på relativt kort tid. Jag brukar rekommendera 10-15 minuter 3-4 gånger i veckan, men vill du ha en daglig practice så är detta ännu bättre. Vad som händer när du använder ditt yoniägg är att du börjar träna upp dina bäckenbottenmuskler. En avdomnad yoni har oftast väldigt svaga muskler. Har man en avdomnad yoni så är sannolikheten väldigt liten att man känner lust, får vaginala orgasmer och ens blir våt. Då du använder ditt yoniägg och dina muskler blir starkare vaknar hon till liv och som ett tecken på liv blir hon våt. Det här är ett mycket gott tecken. Du kommer att bygga upp en känslighet inuti din vagina och detta gör såklart att du känner mer njutning. Men förutom alla dessa fantastiska fysiska resultat så är ändå det absolut finaste att on börjar släppa på energiblockeringar. Detta innebär att gamla känslor, trauman och minnen som hon lagrat börjar luckras upp och med tid även försvinna helt. Jag har själv fått erfara detta och det har varit väldigt vackert och transformerande. Det är som att komma hem. Du kommer hem till dig själv, du vet precis hur du vill ha det, hur du tycker och känner i olika situationer. Du blir guidad. Du blir guidad utav din nya bästa vän, diin yoni och den vänskapen är fantastisk.

Hos mig kan du boka in dig på en Yoniägg-coachning. Klicka på länken nedan för mer info och för att boka tid.

Kaivalya / Salve Hälsocenter , Stockholm, Södermalm – Bokadi (bokadirekt.se)

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.