Dela Inlägget

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

Mer från bloggen

IMG_3884

Huvudmassage med ayurvedisk touch.

Nu är våren snart här. Snön har smält undan och det är vått och fuktigt ute i naturen. Inom oss har vi samlat på oss en hel del slagg under vintern, och det är perfekt tajming att komma på renande behandlingar. Tecken på slagg just den här tiden på året kan vara vår-depression, trötthet, förkylning, snuva, mental trötthet och övervikt. Ett väldigt effektivt sätt att snabbt få energi och ökad mental klarhet, är huvudmassage.

Jag erbjuder en alldeles ljuvlig skalp och ansiktsmassage med eteriska, välgörande oljor anpassade för just din konstitution. Massagen ges med varierande tryck och marmapunkter i ansiktet stimuleras mjukt för att och öka din livskraft och vitalitet. Blodgenomströmningen ger en uppstramande och föryngrande effekt och humöret påverkas också positivt. En underbar, tidseffektiv behandling då du vill få snabb energi och ett litet lyft på flera plan. Kom gärna osminkad. 30 minuters behandling kostar 550 kr och bokas här:

https://www.bokadirekt.se/places/kaivalya-salve-h%C3%A4lsocenter-35553

Varmt välkommen!

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.