Dela Inlägget

Mer från bloggen

En längtande kvinna.

Att som kvinna längta. Vad betyder det för dig? Åh alla dessa underbara kvinnor som dyker upp överallt i mitt liv. Kvinnor

p10

Kvinnocirklar som läker, stärker och öppnar upp för livet.

Nu äntligen har det blivit dags för mina kvinnocirklar. Som jag längtat och som jag smitt planer för detta. Bland det absolut bästa jag vet är att tillbringa tid med andra kvinnor. Jag har massor utav kunskap och egen teoretisk och praktisk erfarenhet i från Yoga, Ayurveda och Tantra som jag nu satt i hop till en kurs på åtta tillfällen.

Vill du ladda batteriet med jordens telluriska energier? Längtar du efter att släppa fri din kreativa energi, utveckla en kvinnlig sensualitet och en starkare sexualitet? Vill du utveckla ett bättre självförtroende, och en starkare vilja? Vill du öppna ditt hjärta och släppa in villkorslös kärlek? Längtar du efter att uttrycka dig rent, klart och tydligt och vill du utveckla ett djupare lyssnande öra? Vill du få bättre koncentration, fokus och lära dig att utveckla ett inre seende. Slutligen, längtar du efter att öppna upp kontakten till ditt högre medvetande?

Vi kommer jobba oss igenom våra chakran nerifrån och upp. Föreläsningar varvas med praktiska övningar, Q&A och sharing. I bland gör vi övningar ensamma, i bland görs de i par, och en del görs framför hela gruppen. De flesta övningar görs med kläderna på men ett par görs lite mer avklätt och en helt naken. Det här är en kurs på åtta tillfällen. Du kan välja att till ett förmånligt pris signa upp dig för hela kursen. Du kommer få en otroligt stark, djupgående och mer omfattande erfarenhet när du väljer att gå hela kursen. Jag uppmuntrar dig verkligen till detta. Du kan också välja att droppa in, betala på plats och vara med på de tillfällena du kan. Obs! Här gäller först till kvarn. TriDevi massagestudio är en liten studio och jag tar emot max åtta kvinnor per tillfälle. För att bli garanterad en plats är det säkrast att signa upp dig och gå hela kursen. Annars är det drop in som gäller så kom i god tid. Dörrarna öppnar 15 minuter innan.

Som Tantralärare och Yonihealer vet jag hur fantastiskt läkande det är att utvecklas tillsammans med andra kvinnor i grupp. Det blir naket, sårbart, kraftfullt, sexigt, otroligt roligt och väldigt väldigt kärleksfullt.

Den här kursen är för dig som känner dig redo att göra jobbet. Kanske har du dragit på dig blockeringar, skam, nervositet, ångest eller andra känslotillstånd kring din kvinnlighet. Det krävs mod och en hel del vilja att våga titta på dig själv, få feedback i från andra kvinnor och i från mig om vad vi upplever i dig. Det här är en kurs för dig som vill gå både djupt och högt. Du kommer inte att bli kammad medhårs, och det är ingen New Age kurs där vi boostar varandras egon. Vi dömer inte heller varandra på den här kursen. Hela du är välkommen, precis så som du är. Du är inte varken bättre eller sämre än någon annan som går den här kursen. Du är du och 100 % accepterad och älskad i alla dina unika uttryck, obalanser, och blockeringar. I all din längtan, i precis allt som du är i. Känn dig välkommen. Känn dig varmt varmt välkommen! Mitt hjärta välkomnar ditt hjärta.

Om du känner att detta lockar dig och att du är redo för att göra detta jobbet tillsammans med mig och andra kvinnor så säger jag:

Grattis! Det kan vara det bästa beslutet du tagit på länge.

Plats: TriDevi massagestudio – Näckrosvägen 32, 169 37 Solna.

Pris hela kursen 8 tillfällen – 1600 kr. Detta pris inkluderar en liten goodiebag.

Pris drop in – 250 kr per tillfälle. Kom två för 450 kr.

Datum: Följande torsdagar kl 20:00-22:00 – 25:e april, 9:e maj, 16:e maj, 6:e juni, 20:e juni, 4:e juli, 18:e juli, 1:a augusti.

Alltså varannan vecka med start torsdag den 25:e april.

Anmäl dig genom att maila mig på: info@kaivalya.se så får du vidare instruktioner hur du betalar in kursavgiften.

Det här kommer att bli underbart, vackert, otroligt utvecklande, men också utmanande, kanske till och med svårt emellanåt. Vi finns här för varandra och allt som upplevs & delas i gruppen, stannar givetvis i gruppen.

Be at peace!

Med värme / Radhika Svensson – Lärare i autentisk Yoga, Ayurveda och Tantra.

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.