Dela Inlägget

Mer från bloggen

En längtande kvinna.

Att som kvinna längta. Vad betyder det för dig? Åh alla dessa underbara kvinnor som dyker upp överallt i mitt liv. Kvinnor

appetizers kompletering-9165-2

Svadhistana chakra.

Svadhistana chakra är vårt andra chakra. Det lokaliseras två fingrar ovanför penisroten på män och två fingrar ovanför klitoris på oss kvinnor. Här bor vår sexualitet, vår fantasi, kreativitet och framförallt våra känslor. Svadhisthana är vårt emotionella center.

De gamla upplysta Yogisarna observerade oss människor och drog slutsatsen att ca 85 % av oss människor har detta chakrat som vårt dominanta chakra. Vi agerar härifrån, vårt medvetande är här för det mesta och våra liv styrs härifrån. Svadhistana chakra är kopplat till vatten elementet och till vår smak. Vattenelementet är flödande, i ”flow” och som uttrycket ”go with the flow” kommer i från. Vi vill inte anstränga oss särskilt mycket, vi vill följa med i flödet, vi följer med i trender, vi följer med i nyheterna, vi följer med strömmen kan en säga. Vi vill äta goda mat, dricka goda drycker, vi är väldigt känslostyrda.

En person med ett starkt Svadhistana chakra är ofta väldigt karismatisk, kan vara väldigt kreativ och charmig, lite flirtig, sensuell, sexuell och som sagt väldigt känslostyrd. När en har för mycket energi i det här chakrat så svämmar det över och det kan bli oerhört utmanande. Känslorna tar över helt och det blir totalt kaos inombords. Djupa depressioner, ångest och stress är bara några få exempel på problem som kan uppstå när sexualchakrat svämmar över. Eftersom det är kopplat till vatten elementet kan personen bli tung, trög och få problem med lymfan, trötthet och en svullen och vätskefylld kropp.

Det är fantastiskt enligt oss Tantriker att ha massor utav energi här men vi vill absolut inte att det ska svämma över. Vi vill helt enkelt kultivera massor utav energi här och sedan använda oss utav denna energin till annat i livet. Vi vill sublimera upp all den här härliga energin till våra högre chakran. Så en person med både ett starkt Muladhara och Svadhistana chakra har enormt många fördelar och de Tantriska männen fullkomligt älskar oss kvinnor med all denna härliga energin. Men som sagt så vill vi inte att den ska stanna där. Se på Marilyn Monroe till exempel. Hon är en riktigt bra exempel på en kvinna med ett otroligt starkt sexualchakra. Hon hade en väldigt stark magnetisk & karismatisk dragningskraft på både män och kvinnor, hon var flirtig, charmig etc, men till slut svämmade all denna sexuella energin över och hon fick svåra emotionella problem, började dricka och leva allmänt destruktivt.

Så för att summera, känn dig tacksam och lyckligt lottad om du har ett starkt sexualchakra men lär dig olika Tantriska & Yogiska tekniker hur du bäst använder dig utav den och undviker att hamna i Marilyn Monroe fällan.

Varmt välkommen till mig för en Tantrisk rådgivning. Här får du tekniker för att lära dig hur du tar tillvara på den här magiska och oerhört kraftfulla energin.

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.