Dela Inlägget

Mer från bloggen

En längtande kvinna.

Att som kvinna längta. Vad betyder det för dig? Åh alla dessa underbara kvinnor som dyker upp överallt i mitt liv. Kvinnor

appetizers kompletering-9549

Tantrisk healing i Stockholm.

Tantrisk healing är precis som tantrisk massage en fantastiskt läkande och spirituell behandling där vi jobbar med att lösa upp energiblockeringar i både den eteriska och astrala (känslomässiga) kroppen. Den eteriska kroppen ligger ett par tre cm utanför din fysiska kropp och din astrala kropp ytterligare ett lager utanför denna. Enligt de gamla tantriska traditionerna är den eteriska kroppen en blueprint utav din fysiska kropp och genom att lösa blockeringar i denna, så tacklar en och läker den fysiska kroppen i från rätt håll. Utifrån och in så att säga. Under en tantrisk healingsession spelas musik på en läkande frekvens. Du ligger i ett varmt rum, nerbäddad i mjuka filtar på en massagebänk med alla kläderna på. Jag guidar dig verbalt att börja uppleva din flödande livsenergi. Vi väcker din sexuella, livgivande energi som pirrandes strömmar igenom dig och tar med sig blockeringar så att du kan blomma ut i din fulla potential. Den här behandlingen passar dig som känner att dina fysiska spänningar har emotionell orsak, dig som börjat få kontakt med din prana eller din sexuella energi eller dig som känner ett behov utav att fylla på med livskraft, släppa på energiblockeringar och utforska din orgasmiska potential samt ditt större spirituella jag. Kanske yogar du, eller praktiserar Tai Chi eller Qi Gong och har erfarenhet utav att vara i energi, men det är absolut inget krav. Du är välkommen precis som du är. Obs. Kom på relativt tom mage.

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.