Dela Inlägget

Mer från bloggen

Ayurvedisk hälsorådgivning.

Ayurveda betyder kunskap om livet eller kunskap om allt levande. Det är en fantastisk vetenskap som betytt oerhört mycket för mig personligen

Till alla fina par.

Varmt välkomna att komma och lära er Tantrisk massage. Vi börjar med ett inledande samtal. Ni får berätta om er själva. Er

Kärleksfull intuitiv massage.

Kärleksfull och intuitiv massage.

Hej alla fina Tantralovers.

Här kommer lite information om en ny behandling som jag erbjuder för dig som längtar efter vacker och kärleksfull beröring men som kanske inte riktigt vågar eller har möjlighet att komma på en Tantramassage riktigt ännu.

Jag svarar dagligen på mail och sms från intresserade kunder om Tantramassage och dess fantastiska effekter. Vissa tycker att det är för dyrt och andra är oroliga över den intimare delen utav massagen. Som iofs inte är tvång (såklart) men en viktig del utav den Tantriska massagen.

Vad jag har snappat upp är att inte alla är så intresserade utav den spirituella delen utav Tantramasagen utan mer utav den kärleksfulla beröringen och omhändertagandet. Att få ta emot kärlek och omtanke. Det fick mig att tänka till och vips så kom den här nya behandlingen till liv.

Den heter:

Kärleksfull intuitiv massage – 60 minuter eller 90 minuter.

En beröring som går bortom teknik och muskulär massage och som i stället går rakt in i hjärtat. Kanske har du varit utan beröring, kärlek och intimitet en längre period och känner dig utsvulten och längtande. kanske har du varit singel en längre period, gått igenom en tuff period i livet utan kärlek, vänskap eller familj.

Kanske har du allt ovan, men längtar ändå efter att någon ska beröra din kropp på ett ömt och kärleksfullt sätt utan krav på att ge tillbaks. Kärleksfull beröring är otroligt läkande och ett mänskligt väldigt viktigt behov. Den här behandlingen är mjuk, långsam, varm, ömsint och jag ger den i från mitt hjärta till ditt. Kanske får mina händer vila en stund över ditt hjärta. Kanske masseras din hårbotten mjukt och försiktigt. Kanske håller jag dig i handen en stund.

Vi har ett kort samtal innan behandlingen börjar där du får berätta vad du längtar efter och behöver. Hos mig får du vara precis där du är. Det finns ingen skam. Jag dömer dig inte. Jag vet precis vad du längtar efter. Jag har själv längtat. Länge. En kärleksfull intuitiv massage hos mig är varsam och ingen massage är den andra lik. Alla sessioner ser olika ut och baseras på dina unika behov. Varmt välkommen på en kärleksfull intuitiv massage som tar dig hem.

Boka här:

Radhika Svensson – Kaivalya / TriDevi massagestudio, Solna – (bokadirekt.se)

Vill du få intressanta artiklar från vårt nyhetsbrev?

Vi gillar inte spam och skickar bara bra information :) Du godkänner vår integritetspolicy i samband med att du anmäler dig till vårat nyhetsbrev.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% på första behandlingen

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev så godkänner du samtidigt vår integritetspolicy.